Hallo leden van de KBO Zeilberg,

Wil me even aan u voorstellen, ik ben Gerard Wolters  en ben cliënten ondersteuner voor en bij de KBO.

Ben getouwd met Annie van der Zanden en heb twee zonen waarvan een met een lichte verstandelijke beperking en autisme.  Verder heb ik zitting in de Ledenraad van de Zorgboog  en de Ledenraad van Bergopwaarts, en in de participatieraad van de Gemeente Deurne (WMO raad) en ik ben Kaderlid van de FNV afdeling de Peel .

Ik mag u gaan ondersteunen in allerlei zorgzaken en met goed vinden van het bestuur van de KBO-Zeilberg en verder ook voor alle andere KBO afdelingen van Deurne  namens KBO-Kring Deurne, en verder voor  alle inwoners van Deurne die bij de gemeente Deurne afdeling Zorg ondersteuning willen hebben .

Wat houdt dit zoal voor u in dat ik er ben voor u als lid van de KBO?
Vooral om u bij te staan bij, vragen over de Wmo of als u ergens tegen aan loopt waar u niet uit komt met Wmo. Zo kan ik u bij staan bij het keukentafelgesprek en verder , bij benodigde aanvragen voor aanpassingen in en rond uw huis of voor aanvragen van voorzieningen bij Wmo. Denk hier bij aan Huishoudelijke hulp, hulpmiddelen, vragen over Pgb. zorg in natura enz. Verder kan ik u wellicht helpen met vragen over de wet langdurige zorg, en u verder helpen als u vragen heeft en u niet weet waar u binnen de gemeente Deurne terecht kunt voor benodigde zorg of ondersteuning .

 

 

Verder besteedt ik op verzoek van het bestuur ook de nodige aandacht aan de werkgroep “Eenzaamheid” . De coördinatie hiervan doe ik samen met bestuurslid mevr. Donkers-Cox

We zijn niet blij met de term eenzaamheid, omdat deze term te pas en te onpas wordt gebruikt word voor een vraagstuk uit de zorgsector. Het gaat hier vooral vaak om mensen die graag eens een praatje willen maken, een persoon die met u mee wil gaan wandelen (een arm om vast te houden ), een kaartje leggen of even met u mee naar de winkel wil gaan als het niet zo goed meer alleen gaat en/of u het alleen niet durft .
Beste leden van KBO, blijf hier niet mee lopen, neem gerust contact op. Er zijn diverse dames in de werkgroep “Eenzaamheid” die een luisterend oor voor u hebben. 

Verder ben ik zelf als coördinator van deze groep ook voor u een luisterend oor.

Neem bij vragen gerust contact met mij op ik heb een zeer groot netwerk en ondersteuningsmogelijkheden o.a. van KBO-Brabant om u verder te helpen.

Gerard Wolters        Berkmortel 36          5751 RK Deurne Zeilberg

tel : 0493310339 
bij afwezigheid antwoord apparaat a.u.b. in spreken ik bel u zo vlug mogelijk terug .

Mob: 0621955523

E-mail:  berkmortel36@hotmail.com