WELKOM OP DE WEBSITE VAN KBO-Deurne Zeilberg.

Wij heten u van harte welkom op de website van KBO-Zeilberg.

Wij hopen dat u hier kunt vinden wat u zoekt en anders, maakt u toch gebruik van de gegevens van onze medewerkers op deze site zij verstrekken u graag nadere informatie.

De diverse adressen en telefoonnummers treft U op deze site aan.

Deze site van KBO-Zeilberg maakt onderdeel uit van de nieuwe site van KBO-Brabant, het overkoepelende provinciale KBO orgaan.

Onze afdeling is een vereniging voor Zeilbergse 50 plussers en heeft zo`n 360 leden.

De leden van KBO-Zeilberg ondernemen samen diverse activiteiten onder andere, voor ontspanning, zij nemen deel aan sociale en culturele – activiteiten en kunnen voor hun individuele belangen een beroep doen op advisering.  De diverse activiteiten worden vooral mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van een grote groep actieve leden, waarbij ieder voor zich, het benodigde werk verricht.

Lid zijn van een afdeling betekent tevens dat u lid bent van overkoepelende organisaties zoals de gemeentelijke KBO-Kring Deurne en van de provinciale KBO-Brabant.
Daar geniet u de diverse voordelen van.

Voor meer informatie kijkt u maar eens op uw gemak door onze website mogelijk worden daarbij uw vele vragen beantwoord of u richt zich voor nadere informatie toch gewoon tot een van onze bestuursleden.

Als u nog geen lid bent, staat u daarna niets meer in de weg om ook lid te worden van,

KBO-Zeilberg                                                           

Wij danken u voor uw bezoek aan onze site.

Groetjes van KBO-Deurne Zeilberg                           

Honings L.